- 100 gr. Miell
- 4 veze
- 200 gr. Sheqer
- 2 luge gjelle vaj ulliri
- 4 gr. Baking powder/ pecive/ pluhur pjekes
- 50 gr kakao
- Pak kripe
- 300 gr. Luleshtrydhe te prera
- 250 gr. Pana/hopla/heavy cream
- 50gr qumesht
- Sheqer puder
- Rrihen TE bardhat e vezeve me Pak sheqer Deri Sa TE behet shkume e qendrueshme. Ndersa TE verdhat e vezes rrihen vecan me sheqerin e mbetur. Shtojme miellin e perzier me kakao Dhe pluhur pjekes Dhe Pak kripe, I perziejme mire Dhe shtojme qumeshtin Dhe vajin. Pasi I kemi perzier serish I bashkojme me TE bardhat e vezeve Dhe I perziejme me kujdes. Brumin e pregatitur e hedhim në tepsi Qe Eshte mbuluar me pare me leter kuzhine. E pjekim per 15 min. Pastaj e nxjerrim Nga furra Dhe direkt e kthejme në Nje pecete Qe e kemi luhet me sheqer pluhur. E rrotullojme me kujdes Dhe e lejme TE ftohet. Pasi Eshte ftohur plotesisht e hapim Dhe e Lyejme me panen e rrahur me gjysem gote sheqer. Luleshtrydhet e prera I hedhim siper Dhe e rrotullojme serish. E ruajme në frigorifer Deri në 2 dite.
Thursday, June 30, 2016
Role me çokollate
Etichette:
chocolate cake,
Embelsire,
PasionPerGatim,
Role me luleshtrydhe
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment