Nje antipaste e thjeshte dhe shume e shijshme.
Merr 5-6 kokrra veze (ose me shume sipas nevojes) i zien per 10 min, i ftoh dhe i qeron, i ndaj dysh, te verdhat e vezeve i vecon dhe i perzien ne nje tas me 4 luge kos te kulluar dhe 2 luge majoneze. pak kripe, dhe i mbush serish te bardhat, siper u hedh pak kastravec dhe domate te prera ne kubik shume te vogla. Kjo eshte vetem nje menyre, ka shume receta per mbushje.
Merr 5-6 kokrra veze (ose me shume sipas nevojes) i zien per 10 min, i ftoh dhe i qeron, i ndaj dysh, te verdhat e vezeve i vecon dhe i perzien ne nje tas me 4 luge kos te kulluar dhe 2 luge majoneze. pak kripe, dhe i mbush serish te bardhat, siper u hedh pak kastravec dhe domate te prera ne kubik shume te vogla. Kjo eshte vetem nje menyre, ka shume receta per mbushje.
No comments:
Post a Comment