Per 10-12 cope:
1 filxhan caji miell
1 luge gjelle pluhur pjekes
2 luge caji sheqer( une perdora sheqer kafe)
Pak kripe
2 veze
1 filxhan qumesht jo plot
Sheqer puder
Perzihen fillimisht mielli, sheqeri pluhuri pjekes dhe kripa në nje ene Pastaj shtojme perberesit e tjere duke I perzier mire me mikser Ose pirun. Brumi Qe perfitohet eshte Pak I holle. Une nuk kisha shishe plastike Nga ato me maje ndaj e hodha brumin ne Nje qese(ziplock bag) e preva Pak fare në qosh dhe e hodha në tigan me vaj Te nxehte në formen e rrjetes Se merimanges Duke filluar Nga mesi .. Pasi u poq lehte Nga njera ane e kthen Nga ana tjeter dhe Kur eshte gati e vendos mbi leter kuzhine. Siper e sperkat me sheqer pluhur Ose sipas deshires me cokollat, reçel Apo akullore.
No comments:
Post a Comment