2gota miell
1gote kos
1gote boronica te fresketa
1/2 gote me qershi te thata (sipas deshires)
1 gote sheqer i kafe
2veze
1luge caji sode buke
1 luge caji baking powder
1/2 gote arra te grira Jo shume imet
I bashkojme te gjitha perbersit dhe i hedhim ne nje tepsi ne forme drejtendeshi ose cfaredo lloji po Jo shume te madhe. E pjekim ne temperature 150*c per 40 min, kontrollohet me thike. Nese thika del e paster kur shpohet ne pjesen me te trashe atehere eshte gati nese Jo e lejm edhe per 10 min.
1gote kos
1gote boronica te fresketa
1/2 gote me qershi te thata (sipas deshires)
1 gote sheqer i kafe
2veze
1luge caji sode buke
1 luge caji baking powder
1/2 gote arra te grira Jo shume imet
I bashkojme te gjitha perbersit dhe i hedhim ne nje tepsi ne forme drejtendeshi ose cfaredo lloji po Jo shume te madhe. E pjekim ne temperature 150*c per 40 min, kontrollohet me thike. Nese thika del e paster kur shpohet ne pjesen me te trashe atehere eshte gati nese Jo e lejm edhe per 10 min.
No comments:
Post a Comment